8. oktober 2006

Vent i spenning!!!

Hei folkens, jeg har for tiden stor pågang på vår chopper tråsykkels hjemmeside. Ta gjerne å benytt sjangsen til å ta en titt og skriv gjerne en liten hilsen i gjesteboken: http://homepage.mac.com/davidlostby
På min kjære kjæreste, Renates hjemmeside vil dere finne noen bilder av oss to!:) Jeg skal selv legge noen ut, men intil videre sjekk ut denne linken: http://www.piczo.com/renatejohnsenhove!:)

7 kommentarer:

Anonym sa...

hei der: takk for sist kjekt å møte deg i helga. Se deg i din koselige hybel, møte din kjæreste. Et flott par! Klems

Anonym sa...

Halla David! Skjer? Jeg skal ikke kritisere siden din, men nå er det jammen`mæ på tia me en liiiden oppdatering. Tror ikke det er noe poeng i at vi starter en ny hjemmesie-konkurranse, for vi ser jo tydelig hvem som kommer til å vinne denne gangen også;) Hehe!!!

Men DU - gleder meg veldig til helga, blir veldig bra! Inntil da må du nyde da`n, jobbe som en helt, spise go mat og leve livets glade dager i Christiania:)

Love you, in english;)
Klem fra Renade

Anonym sa...

JAAA!!! Nå er det ikke lenge til vi kan si " Ut på tur aldri sur"
Hvem gleder meg mest? Hehe, meg meg meg, nei deg, nei meg... ALLE!

Sees om et døgn! Sannelig på tide:)

Tuddelidu på du
High five fra ho søde;)

Anonym sa...

Oppdatering hadde vært fint ja, bilder er alltid gøy. Kan du ikke legge ut noen bilder fra helga???

Hiv o hoi fra søstera som selger is til langt på natt.. Forresten sa ho ene jeg jobba med i natt: "Hver gang jeg jobber, er det noen på lager som spør om David er på jobb. Nå spurte de igjen!" Hehe, populær du :)

Anonym sa...

Hallaosen der min fotogene fotomodell David - har jo ikke noe valg, har noe å bevise jeg er bedre enn deg i så får bare skrive, konkurranse - var det det du sa?! Hehe, ingen press her i gården;)

Nå er det snart kor for min del her, blir bra å riste litt på stemmebåndet,hehe! Så må du kose deg me skolen, æsj, ikke noe gøy at det er så mye for deg å gjøre, redd du skal slite deg helt ut, bare husk å pust innimellom og spis fuglefrø og farsebrød;) MOA!!!

Sees plutselig eller neste uke;)
Love you ( eng)
High five fra bærta di!

Magnus sa...

Fete da boatha! Hva skjer med oppdatering av bloggen? Likte bildene fra Tyrkia turen? Hvem var den flinke fotografen? ;) Savner deg her ute. Men jeg kan heldigvis leve lenge på den syyyke turen vi hadde i sommer. Hahaha... Guds fred

patrick sa...

hei you!! Jeg sitter på natten på jobb, vel og merke...gleder meg til sommeren når det blir varmt igjen og frokost etter nattevakter!! kom aldri så langt at jeg fikk besøkt deg i høst, satser på våren??
vi må ta en kaffe eller noe i jula..har du tid??